STELA AS

STELA AS ble startet våren 1990. Bedriften er i dag 100% familie-eiet. Produksjonen startet samtidig i leide lokaler på Fåberg utenfor Lillehammer med formål å produsere plastemballasje.

I november 1993 ble produksjonen flyttet til Kjeller utenfor Oslo. Produksjonen økte betraktelig og i 1996 utvidet bedriften med nytt produksjonsutstyr. I 1997 etablerte STELA AS seg i egne lokaler på Løken i Aurskog-Høland kommune. Der har bedriften store utvidelsesmuligheter for fremtiden.

STELA AS har i dag produksjonsutstyr bestående av 5 blåsemaskiner hvor man kan produsere fra 100 ml til 60 ltr. Bedriften har også et eget verksted for utvikling av nye flaske og kannemodeller i tre som ofte kan være til stor hjelp der beslutninger skal treffes.

Selskapet produserer i dag flasker og kanner og andre tekniske produkter til en rekke anerkjente firmaer. Det blir produsert til næringsmiddel og kjemi/såpe industrien. I det senere har det blitt en del teknisk formblåsing, bl.a. til bygg & anlegg og bilindustrien.